Newsflash: Easyflex is ook dit jaar onze hoofdsponsor!

 

Wij zijn super blij met onze nieuwe hoofdsponsor: Easyflex.
We hebben reeds ondervonden dat Easyflex en de 40 van Breda een sportief rood super team vormen! Alle steun voor ons doel is natuurlijk van harte welkom. Maar naast een mooi sponsorpakket zijn Easyflexers erg sportief en kun je er een aantal hardlopend in rode shirts spotten op 6 oktober over de mooie singels van Breda.

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

"Easyflex hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn wij bewust bezig met onze impact op mens en milieu en hanteren wij de 3 p’s: people, planet en profit. Dit doen wij bijvoorbeeld door te investeren in persoonlijke ontwikkeling, een duurzaam pand, groene opties en dus ook door ons in te zetten voor goede doelen op het gebied van sport en beweging, zoals de Singelloop in Breda. Easyflex wenst alle deelnemers veel plezier en sportief succes!

* People - Voor en door mensen | Easyflex is een hecht team. Naast het sociale vlak, investeren we ook veel in het professionele vlak. Wij zijn namelijk continu in beweging, ook op het gebied van kennis. Easyflex investeert ook graag in de mensen om ons heen. Zo zetten wij ons ook structureel in voor goede doelen op het gebied van bijvoorbeeld sport & beweging. En daarom zijn we enorm trots op het feit dat we ons ook dit jaar als sponsor aan de Singelloop mogen verbinden.

* Planet - Duurzaam ondernemen | Easyflex hecht ook veel waarde aan het milieu. Dat is goed terug te zien in ons nieuw gebouwde pand. Maar ook onze initiatieven in onze omgeving dragen bij aan een beter milieu. Zo planten wij in samenwerking met Viridi Air bomen om aantoonbaar bij te dragen aan schone lucht. Als organisatie staan wij namelijk voor duurzaamheid en vergroening.

* Profit - De beste uitzendsoftware van de uitzendbranche | Naast People en Profit, richten wij ons vooral op het leveren van een goed product en dienst. Wij streven ernaar om dé beste uitzendsoftware op het gebied van salarisadministratie te worden. Dit doen wij door continue ontwikkeling van het systeem, 2-wekelijkse updates, het leveren van de juiste support en het aanbieden van een volledig pakket. Easyflex is niet enkel voor het verlonen en factureren van je flexwerkers en relaties. Het systeem is all-in-one met een planning, datavisualisatie, mobiele app, frontoffice portalen én een cao ontrafelaar."


Wij zijn heel blij en trots dat Easyflex onze hoofdsponsor wil zijn en al jaren zo betrokken is bij de 40 van Breda. Samen gaan we er weer een onvergetelijke editie van maken.
Voor de lopers.
Voor de sponsoren.
Voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda