Algemene informatie

Op deze pagina vind je de Algemene informatie

  • Trainingen
  • Dag programma - planning en wat kun je verwachten

Introductie: Met de Singelloop in Breda hebben we het zo geregeld dat je achter elkaar alle 4 de afstanden kunt lopen. 5km + 10km + 21km + 4km = 40km en met teruglopen naar de start een hele marathon. Je hoeft je alleen via 40vanbreda.nl in te schrijven en wij regelen de rest en zorgen voor een zorgeloze en gezellige dag. Indien de 40 echt te veel is kun je met een duoloper ook de afstanden verdelen. Alle opbrengsten van de 40vanbreda gaan naar het goede doel.

Trainingen - vanaf Juni zijn er enkele trainingen waar je gratis aan deel kunt nemen - tijdens deze trainingen kun je de andere lopers ontmoeten en vragen stellen en het is een goed voorbereid schema om rustig om te bouwen van 15km tot 20 en 25km met als laatste een optionele training van 33 kilometer. De trainingen zijn op vrijwillige basis maar wel erg gezellig :-) - meer informatie over de trainigen vind je in het menu onder Samen trainen.  Trainingen - samen trainen

Dag programma - planning en wat kun je verwachten

Een gezellige en geheel verzorgde dag.

We ontvangen jou en je supporters op een centrale locatie vlak bij de start & finish waar ook ruimte is om veilig tassen te stallen, je om te kleden en ook zijn masseurs aanwezig. We zorgen voor koffie en thee en enkele kleine bites - neem wel zelf eten voor lunch en eventuele gelletjes mee.
We mogen steeds in het eerste startvak starten, maar wel achteraan in het vak, we wandelen daar een kwartier voor de start naar toe. Zie hieronder het volledige programma:

10.00 ontvangst, uitdelen shirts, uitdelen startnummers en opslag tassen.
10.30 welkomstwoord, onthulling sponsorbedrag, prijswinnaar en groepsfoto
11.00 5 km
12.15 10 km
14.00 halve marathon
16.30 familieloop - 2 maal - Omdat het zo'n leuke groep mensen is willen we graag gezamenlijk over de eindstreep gaan - dan wordt er nog 1 persfoto gemaakt en dan krijgen jullie je 'enige echte wel welverdiende special 40vanBreda medaille'.
Let op: de organisatie van de Singelloop heeft ons verzocht om slechts 1 medaille van de singelloop in ontvangst te nemen. De speciale 40vB medaille zal die dubbele medailles meer dan goed maken.
17.15 Afsluitende borrel.

Kosten - het inschrijfgeld bedraagt €60 - inschrijven kan tot 22 september - na-inschrijving is alleen bij hoge uitzondering mogelijk (op=op en kosten dan €100). Alle opbrengsten minus de kosten gaan volledig naar de Goede Doelen.