Meet the team

 


 

    Suus Theuws, oprichter van De 40 van Breda, het combineren van samenwerken, hardlopen, plezier hebben en steun bieden aan goede doelen, maakt me dolenthousiast. 🤩
Stijn Belt, Voorzitter kernteam De 40 van Breda. Ik heb plezier in het helpen van mensen, en al helemaal als ik dat kan combineren met mijn passie voor hardlopen. Allebei super belangrijk voor mij. En zeg nou zelf, wie wil er nu niet bijdrage aan een mooiere wereld?    

  Martijn Kegler, ik  heb nu 5 keer meegelopen. Ik vind het mooi om mee te lopen vanwege de geweldige sfeer, het lopen voor goede doelen en bijkomend voordeel: het is elke jaar een mooie training ter voorbereiding van een najaarsmarathon. Ik ben de man achter de sociale media. Ik vind het leuk als jullie je voorbereidingen ook delen! Gebruik dan #de40vanbreda en vermeld @40vanBreda!  
Isabel Stulemeijer, Eerste jaar bij de organisatie. Ik zorg voor de website & communicatie.     
  Frank van Mil, ik heb er plezier in om te zorgen dat De 40 van Breda zowel qua sfeer als ook qua opbrengst elk jaar onvergetelijk maakt. Dat alles voor onze zorgvuldig gekozen goede doelen...
Elle Schoenmakers, mijn passie voor hardlopen en mensen helpen komt samen bij De 40 van Breda. Het mag goed voor je lijf zijn om hard te lopen, dit samen doen met in het rood gehulde hardloopmaatjes maakt het super tof! Zeker voor een mooi goed doel. Dat zorgt ervoor dat ik mijn beste beentjes voor zet.  
    Olivier Stulemeijer, tot nu toe heb ik aan alle 6 edities meegedaan. De 40 van Breda is een geweldig excuus om heel de dag te mogen deelnemen aan het mooiste evenement van Nederland: De Singelloop.