SPONSOREN

We roepen iedereen op te doneren voor onze goede doelen. Dit kan je eenvoudig doen door op de "DONEER NU" button te drukken. Je kan dan kiezen om 1 bepaalde loper, een duo of gewoon de hele 40vBreda te sponsoren.

Voor bedrijven hebben diverse sponsor-pakketten. Wilt u sponsoren stuur dan aub een email naar info@40vanbreda.nl ovv Frank of Thomas en we nemen dan contact op. Onderstaand ziet u wie u al voor is gegaan. 

Direct geld overmaken kan natuurlijk ook, rekeningnummer NL20RABO 0322 7145 24 tnv Stichting 40 van Breda. Bedankt voor jullie support!

 

Bericht van onze hoofdsponsor Orthopedische kliniek Amphia

Orthopeden weten als geen ander wat een intensieve duursport kan doen met het lichaam. Patiënten komen vaak met diverse blessures bij de orthopeden; ook patiënten die veel sporten krijgen blessures. Mocht je daarom in de voorbereiding naar de 40 van Breda een blessure oplopen dan kun je snel terecht op de speciale ‘Sporth-poli’ van Orthopedie Amphia.

Deze Sporth-poli is een unieke samenwerking tussen eigen orthopedisch chirurgen, de sportarts en de radioloog waarbij sporters met acuut en niet acuut sport gerelateerd letsel worden gezien in een multidisciplinaire setting. 

De uitgangspunten van deze sportpoli zijn:

  • Snelle service: maandag ochtend bellen = maandag middag afspraak hebben
  • One-stop-shop constructie: consult + beeldvormend onderzoek + diagnose + behandelplan op 1 dag
  • Diagnose en behandelplan op maat vastgesteld door orthopedisch chirurg en sportarts

Dus mocht je onverhoopt last van blessures krijgen bel dan gerust voor een afspraak met nr. : 076 595 10 33