40 van Breda Team

Met een liefde voor lopen, lopen we ieder jaar met veel plezier alle afstanden van de Bredase Singelloop. We gaan voor de full experience op deze feestelijke dag. 

Leon Mahieu

"Al tientallen jaren spendeer ik al heel wat van mijn vrije uurtjes in de week op mijn hardloopschoenen. De 40 van Breda heb ik nu 6 keer meegedaan en uitgelopen. De laatste twee keer zelfs als buddy van Nederlands Running Blind kampioene Johanny Gelens!"

 

 

 

  Martijn Kegler
"Ik heb meerdere keren meegelopen en mag al een aantal jaar bijdragen aan de organisatie. Ik vind het mooi om mee te lopen vanwege de geweldige sfeer, het lopen voor een goed doel en bijkomend voordeel: het is elke jaar een mooie training ter voorbereiding van een najaarsmarathon. Ik ben de man achter de sociale media. Ik vind het leuk als jullie je voorbereidingen ook delen! Gebruik dan #de40vanbreda en vermeld @40vanBreda!"

Maarten Aangenendt
"Na een aantal jaren met heel veel plezier meegelopen te hebben met De 40 van Breda ga ik, ook dit jaar, met veel plezier De 40 van Breda mede mogelijk maken. Heel leuk om zo een bijdrage te leveren aan een goed doel!"

 

 

 

  Elle Schoenmakers
"Mijn passie voor hardlopen en mensen helpen komt samen bij De 40 van Breda. Het mag wel lekker gezond zijn om hard te lopen, dit samen doen met in het rood gehulde hardloopmaatjes maakt het super tof! Zeker voor een mooi goed doel. Dat zorgt ervoor dat ik ieder jaar weer mijn beste beentjes voor zet."

Marc Delgijer
"Hardlopen is géén individuele sport. Door samen te trainen, te zweten en te beleven, kom je verder. Dat betekent méér loopplezier en het is al helemaal mooi als we geld ophalen voor goede doelen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij."

 

 

 

 

Peter Joosten
Hardlopen heeft mij veel gebracht! Vrienden, conditie, veel plezier, een doel om voor te gaan, noem maar op. Door voor het goede doel te lopen, kunnen we samen ook anderen iets brengen. En dat gun ik iedereen, dus daar zet ik me graag voor in.