Nieuwsbrief aug2019

Normal 46685ef2de76c585c4ba3ca9cf4e76241baa77ce
29-08-2019 | 12:24

Hieronder weer een laatste nieuwsbrief.

Veel leesplezier en vergeet je niet aan te melden voor de Tien van het Aogje 'training' Zondag 15 sept.

 

Nieuw aan het sponsorfront:
Vriend van de 40

De afgelopen jaren kregen wij als kernteam vaak de vraag of belangstellenden langs mochten komen in het loperskwartier - op dat moment nog in de Rabobank bij de Vlaszak - om de unieke 40 van Breda-sfeer mee te mogen maken. Gelet op de beperkte capaciteit van ons loperskwartier moesten wij die belangstellenden helaas vaak teleurstellen. Dit jaar is dat anders. We hebben een nieuwe locatie gevonden voor ons loperskwartier en wel nog dichter bij de start.

Dit jaar zijn wij te gast bij ABN Amro aan het Chasséveld. En de beschikbare ruimte laat het toe dat wij belangstellenden toegang verlenen tot ons loperskwartier met alle genoegens die daaraan gekoppeld zijn: een hapje en een drankje en de mogelijkheid om de lopers in levende lijve te ontmoeten ('meet and greet'). Dat is natuurlijk geweldig leuk maar uiteindelijk moet het scheppen van die mogelijkheid wel leiden tot een hogere sponsoropbrengst. We hebben dan ook besloten om op onze website een virtuele loper te creëren en wel onder de naam "Vriend van de 40". Iedereen die minstens 25 euro sponsort op deze Vriend van de 40 wordt zelf een Vriend van de 40 en krijgt op vertoon van een door ons ter beschikking gestelde (textiel)sticker op de wedstrijddag toegang tot ons loperskwartier. Is dat leuk of niet?


  

 

 

 

Sponsorwerving:
een last of een lust?

Veel lopers vinden het knap lastig om sponsors te werven voor hun prestatie: alleen of als lid van een duo alle afstanden van de Bredase Singelloop lopen. Speciaal voor die lopers hebben we nog wat tips in petto:

  1. Maak een whatsapp groep aan en plaats daarin personen waarvan je denkt dat die bereid zijn om jou te sponsoren. Geef die groep een pakkende naam zoals bijvoorbeeld "Sponsorgroep<NAAM>".
  2. Draag zoveel mogelijk jouw 40 van Breda-shirt, als je dat al hebt ontvangen. Dat mag desnoods een shirt van een vorige editie zijn. Het belangrijkste is dat derden zien waarvoor je aan het trainen bent. 
  3. Spreek tijdens jouw trainingen (in je 40 van Breda-shirt) zo veel mogelijk voorbijgangers/passanten aan. Vertel hen over jouw sportieve uitdaging en de goede doelen waarvoor je loopt. 
  4. Maak gebruik van de mogelijkheid (via onze website) om een persoonlijke sponsorposter te ontwerpen en hang deze op strategische plaatsen op. 
  5. Bedenk bij alles wat je doet om bij het publiek geld op te halen dat je het niet voor jezelf doet maar voor twee goede doelen. 
  6. Bedenk een ludieke actie en zorg voor massieve media aandacht.
  7. Boven alles: heb er plezier in. Mensen sluiten graag aan bij de factor succes en jouw voorgenomen deelname aan de 40 van Breda maakt je al tot een succesrijk persoon. 
  8. En als niets werkt: stuur een mail aan het kernteam (info@40vanbreda.nl). Wij hebben in ons midden coaches die jou verder op weg kunnen helpen. 

 

5 + 10 = 15 van 't Aogje

Ook dit jaar bieden we onze lopers weer de gelegenheid om tegen betaling van slechts 5 euro twee maal mee te lopen in 't Aogje en wel zowel op de 5 als op de 10 kilometer. 
Informatie hierover is reeds bekend gemaakt en kan je hier terug lezen. Stuur anders maar een mailtje aan info@40vanbreda.nl

 Inschrijving: wees er snel bij!

Op 15 september a.s. is ons gevraagd de deelnemerslijsten van de 40 van Breda aan te leveren bij de organisatie van de Bredase Singelloop. Dit betekent dat lopers die nog willen deelnemen zich zeer snel bij ons moeten melden. Daarna inschrijven kan, maar dat is wel iets duurder ☹.
 
Ongetwijfeld heb jij met jouw deelname lopers in jouw omgeving ten minste nieuwsgierig maar mogelijk ook potentieel deelnemend gemaakt. Geef hen dat laatste zetje en zorg dat ze meedoen. Onze lustrumeditie verdient een recordaantal deelnemers.